Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Ochrana vašich osobných údajov je pre nás dôležitá. Toto prehlásenie o zásadách ochrany osobných údajov objasňuje, aké údaje o vás zhromažďujeme a akým spôsobom ich používame. VRK plus s.r.o. chráni vaše osobné údaje a postupuje v súlade so zákonom č. 127/2005 Zb., o elektronických komunikáciách, so zákonom č. 101/2000 Sb., o ochrane osobných údajov a o zmene niektorých zákonov a ďalšími súvisiacimi právnymi predpismi.

Osobné údaje, ktoré zhromažďujeme

Spoločnosť VRK plus s.r.o. zhromažďuje údaje za účelom vyššej efektivity a dosiahnutia čo možno najlepších možností pri využívaní našich služieb. Niektoré tieto údaje nám poskytujete priamo, napríklad pri vytváraní účtu alebo pokiaľ kontaktujete našu podporu. niektoré údaje získavame, keď používate naše služby, napríklad pomocou technológií, ako sú súbory cookie, vytváraním zostáv chýb alebo zhromažďovaním dát o využití zo softwaru na vašom zariadení. Údaje získavame tiež od tretích strán (vrátane iných spoločností).

Spôsob používania osobných údajov

Spoločnosť VRK plus s.r.o. využíva získané údaje za účelom poskytovania ponúkaných služieb, vrátane používania údajov k zlepšovaniu a individualizácii možností. Údaje môžeme používať tiež ku komunikácii s vami, napríklad pri podávaní informácii o vašom účte a aktualizáciách zabezpečenia či informáciách o produktoch. V neposlednom rade používame údaje k tomu, aby vám zobrazovali iba vhodnú reklamu.

Dôvody, prečo zdieľame osobné údaje

Vaše osobné údaje zdieľame s vašim súhlasom alebo v prípade nutnosti za účelom dokončenia akejkoľvek transakcie alebo poskytnutia akejkoľvek služby, o ktorú ste požiadali alebo ju schválili. Údaje zdieľame tiež s partnermi spoločnosti VRK plus s.r.o., ktorí prostredníctvom portálu ponúkajú svoje služby.

Prístup k vašim osobným údajom a ich kontrola

V prípade mnohých služieb spoločnosti VRK plus s.r.o. môžete zobrazovať alebo upravovať svoje osobní údaje online. Môžete tiež rozhodovať o zhromažďovaní a používaní vašich údajov. Vždy môžete zvoliť, či chcete od spoločnosti VRK plus s.r.o. dostávať propagační e-maily, SMS správy, telefónne hovory a poštu. K odhláseniu odberu reklamy založenej na záujmoch od spoločnosti VRK plus s.r.o. slúži stránka pre odhlásenie odberu v profile užívateľa.

Súbory cookie a obdobné technológie

Spoločnosť VRK plus s.r.o. používa súbory cookie (malé textové súbory umiestnené vo vašom zariadení) a obdobné technológie k poskytovaniu služieb a zhromažďovaniu údajov. Súbory cookie nám mimo iného umožňujú ukladať vaše predvoľby a nastavení; umožňujú vám prihlasovanie; poskytujú reklamu založenú na vašich záujmoch; napomáhajú v boji proti podvodom a analyzujú výkonnosť našich služieb. Používame tiež webové signály, ktoré nám pomáhajú umiesťovať súbory cookie a získavať údaje o používaní a výkonnosti našich služieb. Tieto služby môžu zahrňovať webové signály a súbory cookie poskytovateľov služieb tretích strán.

K dispozícii máte celú radu nástrojov pre kontrolu súborov cookie, webových signálov a obdobných technológií, vrátane ovládacích prvkov prehliadača pre blokovánie a odstraňovanie súborov cookie a ovládacích prvkov niektorých poskytovateľov analytických služieb tretích strán pre odhlásenie zhromažďovaných dat prostredníctvom webových signálov. Váš prehliadač a ďalšie nastavenia môžu mať vplyv na vaše skúsenosti. Táto stránka používa službu Google Analytics, poskytovanú spoločnosťou Google, Inc. (ďalej len „Google“). Služba Google Analytics používa súbory „cookies“, ktoré sú textovými súbormi ukladanými do vášho počítača umožňujúce analýzu spôsobov používania tejto stránky jej užívateľmi . Informácie vygenerované súborom cookie o používaní stránky (vrátane vašej IP adresy) budú spoločnosťou Google prenesené a uložené na serveroch v Spojených štátoch. Google bude používať tieto informácie pre účely vyhodnocovania používania stránky a vytvárania správ o jej aktivite, určených pre jej prevádzkovateľov, a pre poskytovanie ďalších služieb týkajúcich sa činností na stránke a používania internetu vôbec. Google môže tiež poskytnúť tieto informácie tretím osobám, ak to bude požadované zákonom alebo ak budú takéto tretie osoby spracovávať tieto informácie pre Google. Google nebude spájať vašu IP adresu s akýmikoľvek inými dátami, ktoré má k dispozícii. Môžete odmietnuť používanie súborov cookies voľbou v príslušnom nastavení vo vašom prehliadači, avšak uvedomte si, že tak tak spravíte, tak nebudete schopný plne využívať všetky funkcie tejto stránky. Používaním tejto stránky súhlasíte so spracovávaním údajov o vás spoločnosťou Google, a to spôsobom a k účelu uvedeným vyššie.