Prohlášení o ochraně osobních údajů

Ochrana vašich osobních údajů je pro nás důležitá. Toto prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů objasňuje, jaké údaje o vás shromažďujeme a jakým způsobem je používáme.
VRK plus s.r.o. chrání vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů a dalšími souvisejícími právními předpisy.

Osobní údaje, které shromažďujeme

Společnost VRK plus s.r.o. shromažďuje údaje za účelem vyšší efektivity a dosažení co možná nejlepších možností při využívání našich služeb. Některé tyto údaje nám poskytujete přímo, například při vytváření účtu nebo pokud kontaktujete naši podporu. Některé údaje získáváme, když používáte naše služby, například pomocí technologií, jako jsou soubory cookie, vytvářením sestav chyb nebo shromažďováním dat o využití ze softwaru na vašem zařízení. Údaje získáváme také od třetích stran (včetně jiných společností).

Způsob používání osobních údajů

Společnost VRK plus s.r.o. využívá získané údaje za účelem poskytování nabízených služeb, včetně používání údajů ke zlepšování a individualizaci možností. Údaje můžeme používat také ke komunikaci s vámi, například při podávání informací o vašem účtu a aktualizacích zabezpečení či informací o produktech. V neposlední řadě používáme údaje k tomu, abychom vám zobrazovali pouze vhodnou reklamu.

Důvody, proč sdílíme osobní údaje

Vaše osobní údaje sdílíme s vaším souhlasem nebo v případě nutnosti za účelem dokončení jakékoli transakce nebo poskytnutí jakékoli služby, o kterou jste požádali nebo ji schválili. Údaje sdílíme také s partnery společnosti VRK plus s.r.o., kteří prostřednictvím portálu nabízejí svoje služby.

Přístup k vašim osobním údajům a jejich kontrola

V případě mnoha služeb společnosti VRK plus s.r.o. můžete zobrazovat nebo upravovat svoje osobní údaje online. Můžete také rozhodovat o shromažďování a používání vašich údajů. Vždy můžete zvolit, zda chcete od společnosti VRK plus s.r.o. dostávat propagační e-maily, SMS zprávy, telefonní hovory a poštu. K odhlášení odběru reklamy založené na zájmech od společnosti VRK plus s.r.o. slouží stránka pro odhlášení odběru v profilu uživatele.

Soubory cookie a obdobné technologie

Společnost VRK plus s.r.o. používá soubory cookie (malé textové soubory umístěné na vašem zařízení) a obdobné technologie k poskytování služeb a shromažďování údajů. Soubory cookie nám mimo jiné umožňují ukládat vaše předvolby a nastavení; umožňují vám přihlašování; poskytují reklamu založenou na vašich zájmech; napomáhají v boji proti podvodům a analyzují výkonnost našich služeb.
Používáme také webové signály, které nám pomáhají umisťovat soubory cookie a získávat údaje o používání a výkonnosti našich služeb. Tyto služby mohou zahrnovat webové signály a soubory cookie poskytovatelů služeb třetích stran.
K dispozici máte celou řadu nástrojů pro kontrolu souborů cookie, webových signálů a obdobných technologií, včetně ovládacích prvků prohlížeče pro blokování a odstraňování souborů cookie a ovládacích prvků některých poskytovatelů analytických služeb třetích stran pro odhlášení shromažďování dat prostřednictvím webových signálů. Váš prohlížeč a další nastavení mohou mít vliv na vaše zkušenosti
Tato stránka používá službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen „Google“). Služba Google Analytics používá souborů „cookies“, které jsou textovými soubory ukládanými do vašeho počítače umožňující analýzu způsobu užívání této stránky jejími uživateli. Informace vygenerované souborem cookie o užívání stránky (včetně vaší IP adresy) bude společností Google přenesen a uložen na serverech ve Spojených státech. Google bude užívat těchto informací pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budu-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Google nebude spojovat vaší IP adresu s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Můžete odmítnout používání souborů cookies volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči, avšak uvědomte si, že jestliže tak učiníte, tak nebudete schopni plně využívat veškeré funkce této stránky. Používáním této stránky souhlasíte se zpracováváním údajů o vás společností Google, a to způsobem a k účelu shora uvedeným.